Mars edustaa halua toimintaan ja fyysistä energiaa.

Mars Leijonassa
Leijona omaa voimakkaan taisteluhalun ja tietää aina mihin pyrkii. Hän vastaa suuriin haasteisiin ja vie ne aina kunnialla loppuun, vastaanottaen palkinnon niistä. Hän ottaa mielellään vastuuta ja ratkoo ongelmia lujalla itsetunnolla.
Heikkoudet: Luja taisteluhalu voi johtaa väkivaltaan. Hän on ylirohkea ja röyhkeä. Vaaralliset tehtävät ovat hänen mieleensä.

Mars huoneessa II
Otat helposti riskejä ja antaudut vaaraan liike-elämässä. Sinulla on muuntumiskykyä. Haluat ansaita paljon, ja se oikeastaan on motiivisi kovaan työntekoon, mutta tuhlailevuutesi ansiosta se mikä tulee myös menee. Olet kuitenkin vastoinkäymistenkin jälkeen valmis aloittamaan aina uudelleen. Sinulla on tahtoa ja voimaa.

10 Trini Kuu - Mars yhtymä
Olet täynnä villiä voimaa ja energiaa. Sinulla on voimakas tahto, jolla ajat asioita työssäsi. Voit olla itsellesi ankara, mutta ennen kaikkea toisille, joilla ei ole yhtä suurta kapasiteettia kuin sinulla.

-91 Oppositio Mars - Neptunus oppositio
Myrskyisät ideasi kariutuvat turhan usein omaan mahdottomuuteensa. Sinun tulisi oppia realiteetteja liiallisen idealismin sijasta.